BeLief - Coaching
    Jij eerst....

Over mij

Kennismakingsgesprek

Als je na ons telefoongesprek besluit om verder samen te willen gaan dan volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we in kaart gaan brengen waar we ons de komende periode op gaan richten. Indien mogelijk met beide ouders, afhankelijk van de hulpvraag en de leeftijd van het kind, met het betrokken kind erbij.

Als we overgaan tot samenwerking is dit gesprek gratis, zo niet dan geldt het uur tarief van € 77. 


Coaching 3-7 jarigen

Omdat kinderen in deze leeftijdsgroep nog wat jong zijn voor individuele begeleiding, zal ik mij bij deze groep kinderen extra op de ouders richten. Samen met ouder en kind oefeningen doen, afgewisseld met individuele opdrachten.

 • Gesprekken met behulp van kaarten,
 • Spelletjes,
 • Bewegingsoefeningen,
 • Knutsels,
 • Visualisaties,
 • Wandeling


Iedereen kent wel van die dagen dat je het even niet meer weet. Als deze met steeds meer regelmaat terug keren, neemt je onzekerheid toe en kan er twijfel ontstaat of je het wel goed doet.

Vanuit je omgeving komen goed bedoelde, verschillende adviezen en je komt er niet meer uit. Dan is het fijn als er iemand met je mee kijkt, die je weer de positieve punten zal laten inzien. Je wordt direct op weg geholpen, met als doel zelfstandig verder te kunnen. 


Coaching 7-20 jarigen

Vanaf deze leeftijd ga ik in gesprek met uw kind. Aan de hand van de gesprekken met uw kind worden de opdrachten afgestemd. Afhankelijk van het weer en de oefeningen kunnen de opdrachten binnen of buiten plaats vinden.

 • Gesprekken met behulp van kaarten,
 • Spelletjes,
 • Bewegingsoefeningen
 • Knutsels,
 • Visualisaties
 • Wandeling 


Individueel

Over een periode van een aantal weken en soms enkele maanden werken we naar vergroten van het zelftrouwen. Uit diverse trainingen, opleidingen, mijn ervaring als leerkracht en als moeder heb ik mijn eigen training samengesteld. Waarbij je kind op zich zelf leert te vertrouwen, door inzicht te krijgen in zijn eigen kennis en kwaliteiten. Hierdoor zal de behoefte om vanuit de omgeving gezien te willen worden en erbij te willen horen af nemen. Gaan vertrouwen op zichzelf zal het contact met de omgeving verbeteren.

Als ouder wordt je meegenomen in het traject via de mail met informatie over de sessies.

Er zullen gezamenlijke (ouder en kind) sessies zijn en sessies waarbij ik alleen met jullie kind aan de slag ga. Tevens zal ik afhankelijk van de hulpvraag met u als ouder(s) ook sessies apart 1 op 1 met u in plannen. 


In groepsverband

Omdat we hierbij in groepsverband werken zullen de oefeningen veelal samen uitgevoerd worden. Daarnaast wordt er met behulp van de ander direct inzichtelijk welke reactie jou houding bij de ander oplevert. Dit heeft tijdens de trainingen al regelmatig direct tot waardevolle inzichten geleid. Voor de ouders is er vooraf een informatie moment en zullen we de laatste training ook gezamenlijk als groep kinderen samen met de ouders afsluiten.

Indien gewenst kunnen er met de ouders aparte sessies ingepland worden. Via de mail worden de ouders op de hoogte gehouden van de inhoud van de training. 


 
Kaart
Opbellen