BeLief - Coaching
    Jij bent geweldig, voel je dat ook?

Home 

Welkom bij BeLief-coaching: de kind- en oudercoach gespecialiseerd in weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Het adres voor coaching van kinderen, jongeren en hun ouders in Monster/ het Westland.

Ik heb mij gespecialiseerd in het in de eigen kracht zetten van kinderen en ouders en de gevolgen die te weinig zelfvertrouwen met zich meebrengt. Onzekerheid, twijfel en angst leveren voor alle partijen minder prettige situatie op. Vanwege gebrek aan zelfvertrouwen en zelfkennis komen reacties vaak vanuit een emotie.

Zou het niet heerlijk zijn als je de ander niet meer nodig hebt en durft te vertrouwen op jezelf. Eigen keuzes kunnen maken, zonder twijfel of angst ergens voor durven gaan.

Door de jaren ben ik gaan inzien dat ik niet de steun hoef te zoeken bij mijn naaste omgeving, maar dat zij mijn spiegel waren en tot de conclusie kwam dat ik zelfstandig keuzes kan maken.

Bewust kijken naar wat wil jij, maakt dat je voor jezelf op gaat komen en de keuzes maakt die je dichterbij jezelf laten komen. Met als bijkomend resultaat dat mijn omgeving nu nog mooier en oprechter is geworden. Het vertrouwen van de ander niet meer nodig hebben, maar gewoon af gaan op je eigen gevoel geeft een boost voor je zelfvertrouwen. Dit gevoel heeft mij gebracht waar ik nu sta, aan het begin van een bloeiende coach praktijk!

Laat ik nou de juiste persoon zijn die jou (kind en ouder) in je eigen kracht weet te zetten.

Hoe, gaan we samen bespreken door te kijken, luisteren en in te voelen waar jou behoeftes liggen. 

Wil je ontdekken of we een click hebben stuur dan me dan een mail of gebruik het contact-formulier.


Waarmee help ik?

Hoe je kinderen ondersteunt bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Kinderen die meer zelfvertrouwen willen, die willen leren om grenzen aan te geven of moeite hebben om keuzes maken. Kinderen die zichzelf en hun emoties willen leren beheersen door bij zichzelf te voelen en te blijven.

De onzekere houding van je kind, komt in de meeste gevallen niet geheel onbekend voor.

Waardoor naast de emoties van je kind ook je eigen emoties mee kunnen gaan spelen.

Mijn rol hierin is om jou als ouder naast de gevoelens van je kind, om te leren gaan met je eigen gevoelens. Omdat je er wil zijn voor je kind en zo open/ oprecht kan kijken naar wat je kind van jou nodig heeft. 


Wie help ik?

Ouders en kinderen vanaf 3 jaar.


Hoe help ik?

Er zijn twee opties; een individueel traject of in groepsverband,
Voor meer informatie, lees bij coaching.

Wil je de huidige patronen doorbreken zodat jullie weer kunnen stralen en vrijer door het leven gaan? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken of ik wat voor je kan betekenen. Stuur een e-mail of een gebruik het contact-formulier.

 

 
Kaart
Opbellen
Info