BeLief - Coaching
    Jij eerst....


Herken je dit?!
Je begint je dag al moe en chagrijnig. Eigenlijk haal je nergens meer plezier uit en hebt het gevoel alsof je alleen nog maar bezig bent, je loopt de hele dag gespannen rond. Het lijkt wel alsof je overal alleen voor staat. Thuis doet manlief zijn eigen ding terwijl jij alle taken er gewoon maar even bijdoet. Iedereen kan toch zien dat er echt even gestofzuigd moet worden. Zou je relatie het probleem zijn, of moet toch je baan op de schop.
Want ook op je werk lijkt het wel of jij overal alleen verantwoordelijk voor bent. Collega´s kunnen wel op tijd naar huis, maar jij hebt altijd nog wel iets af te maken. Het fijne gevoel van werken met kinderen is er al een tijdje niet meer bij, maar ze in de steek laten kan
toch ook niet… Even ontspannen lukt je gewoon weg niet meer, nergens. Eigenlijk zou je geen zorgen maken en niet denken aan wat er allemaal moet al heel fijn zijn.
Afspreken met vriendinnen levert meer onrust dan rust op, ben je eindelijk even alleen thuis dan heb je geen idee wat je met die tijd moet doen. Pff je mist iets maar wat, moet je baan weg, je man eruit of is het iets totaal anders. Doen alsof jij je oké voelt kan je niet langer meer en wil je ook niet meer. Er moet nu echt iets gaan veranderen. Je bent inmiddels bijna 40 en hebt geen idee wat je nou zou willen, maar alleen maar zeuren op
alles en iedereen is in ieder geval wat je niet meer wil. Dit is niet wat je aan je tieners over het leven mee wil geven.


Hoe zou het voor je zijn als?
Je ´s ochtends met frisse zin opstaat en met een rustig gevoel kan kijken naar wat er op het programma staat. Wat als je gedurende de dag een heerlijk relaxed gevoel ervaart en je gewoon ontspannen voelt bij alles wat er op de dag gebeurt. Het maakt niet uit of je nou wel of geen hulp van je man krijgt, je doet in alle rust en ontspanning wat er moet gebeuren en hebt dat zware gevoel van moeten eraf gehaald. Je hebt tijd voor jezelf en geniet van even niets moeten, lekker een serie kijken, een boekje lezen of ergens een bakkie doen. Dat huishouden komt later wel, met een muziekje erbij en het is klaar voordat je er erg in hebt.

Op het werk waarderen je collega´s je om wie je bent. Je bent jezelf en deelt met ze wat er je hoofd omgaat, met elkaar zorgen jullie ervoor dat het werk gedaan wordt. Wat als die rust die je dan nu zo ervaart er ook voor zorgt dat je lekkerder in je vel zit en veel opgewekter bent. Zodat je weer echt met je aandacht bij je gezin aan tafel kan zitten en er voor ze kan zijn. Door gewoon jezelf te zijn is je leven verandert en heb je ook weer zin en tijd voor een feestje of een drankje met vriendinnen.

Je hebt nu misschien nog helemaal geen idee wat je dan eigenlijk echt zo willen.

Als je de ´Ja maar hoe dan?´ weg hebt gejaagd door het wegnemen van je beperkende overtuigingen. Dan ontstaat er ruimte voor jou hart om te praten, over wat jij nou echt graag wil. 


Dat is mogelijk als
Je bij mij in mijn 4 maanden traject stapt “ Jij blij, zij blij”. Om de week bespreken we in
30-40 min live online met elkaar waar jij tegenaan loopt. Het begint met wat maakt nou dat jij zo naar je dagen kijkt, wie ben je nu en wie/ hoe zou je eigenlijk graag willen zijn? We doorlopen de afgelopen week en zullen dan komen tot handvatten en oplossingen om je weer plezier te geven gedurende je dag. Van onze calls krijg je de opname in je mail en daarnaast ontvang je een aantal audio opnames of word bestanden gericht op het proces waar jij op dat moment inzit. Ook zal ik je enkele video’s sturen met ‘huiswerk’ opdrachten om je daadwerkelijk te laten oefenen met de tools die we hebben besproken. Dit alles gaat jou helpen naar een ontspannen en plezieriger leven.
Aan het einde van het traject “Jij blij, zij blij” laat je je niet meer gek maken. Weet je dat jij de baas bent over je eigen gedachtes. Hoe om te gaan met je (volle) dagen, hoe je balans krijgt tussen verplichting én ontspanning. Kies je voor jezelf en bent daardoor juist voor de anderen ook een leuker mens. Heb je niet meer het gevoel van 24 uur per dag aan staan
.
Maar haal je rustig adem als jij je even ongemakkelijk voelt. Emoties niet meer de overhand op jou gevoelens hebben en bepaal jij hoe jou dagen verlopen niemand anders!


Call to action


De investering die je in jezelf doet, is omdat dit nu een pilot is maar 127 euro exl. per maand.
Het mag per maand betaald worden, maar het mag ook in 1X dan is het 497 exl.


Wat kan ik verwachten..
We gaan 4 maanden aan de slag met jou als doel.
 
Daarin doorloop je 5 stappen.
1) Waardoor is het nu zoals het is? Welke belemmerende overtuigingen beperken jou in het leven leven zoals jij dat graag zou willen.
2) Afscheid nemen van die belemmerende overtuigingen. Wat heb je nodig, wie heb je nodig om deze te verjagen/ te verhelpen. Je leert hiervoor verschillende manieren aan, die dit proces ondersteunen. Zoals oa. journallen, echt gaan kiezen en fake it till you make it …

3) Wat wil jij nou eigenlijk echt? Als alles mogelijk zou zijn, hoe zou jou dag/ jou leven er dan uit zien?
4) Wat heb jij nodig om die nieuwe overtuigingen je ook echt eigen te maken, dat ze als van zelf komen en gaan. Wie en wat heb je daar dan voor nodig?
5) Hoe zorg je ervoor dat je dit alles ook nog toepast zonder mij, dat je dit je leven lang gewoon als van nature gaat gebruiken en vast houdt.


Jezelf zien als investering

Investeren in jezelf 
Tja geld ergens insteken zonder dat je er zichtbaar iets voor terug krijgt aan materiaal of zelfs geld mee kan verdienen zijn tricky acties.
Voor je hoofd in ieder geval...
Het gaat niet om het letterlijke terug verdienen maar het rendement dat erin zit .

♡ Rust in je hoofd oplevert, besef je wel wat het rendement daarvan is.
♡Niet alleen fysiek letterlijk de rust voelen, maar ook beter kunnen slapen, beter kunnen luisteren, misschien daardoor wel aangenamer gezelschap zijn.
♡Minder vergeten omdat er veel meer rust in je hoofd zit,
♡Minder moe, omdat het in je hoofd rustiger is.
♡Daardoor beter kunnen presteren, wie weet wel eerder een promotie krijgen, omdat je minder moe bent.
♡Meer ruimte in je hoofd hebben, waardoor je makkelijker en beter in je relatie gaat zitten.
Ik weet uit ervaring zelf hoe waardevol dit is!
Ook hoor ik na iedere call weer hoe blij de dames ervan worden. Tijdens het gesprek vallen er kwartjes op hun plaats, ervaren ze al meer rust en valt er soms een last van hun schouders .

Ja doe mij die training, call to action

Testimonials
Ik ervaar zoveel minder stress, die beren op de weg kan ik nu aan. Je wil niet weten hoe sterk ik mij voel. Alsof ik de wereld aan kan! Door jou ervaring help je me zo goed! Met jou op mijn ´schouder´ is mijn leven zo verandert. S.

Kun jij mij wel helpen?  
De reden dat dit mij zo raakt is omdat ik in precies hetzelfde schuitje heb gezeten. Er was niets meer waar ik plezier uithaalde, geen dag meer leuk en luchtig. Nu ik heb ervaren hoe ik dit zelf kon veranderen naar een plezierig en ontspannen leven, zou het niet eerlijk zijn als ik dit niet zou delen. Ik kan niet anders dan deze vrouwen ook die ontspannen manier van leven en weer kunnen genieten laten ervaren. Een leven laten leiden waarop ze trots zijn op zichzelf en er echt kunnen zijn voor hun man en kinderen vanuit liefde voor zichzelf.


Jaa hoor ik vind het spannend, maar ga ervoor... call to action
 


 
Kaart
Opbellen