BeLief - Coaching
    Jij bent geweldig, voel je dat ook?

Werkwijze

Per mail

Wat fijn dat je mij gevonden hebt en aan de slag wil gaan met een coachingstraject.

Ik zou je willen vragen om mij een mailtje of berichtje te sturen met wat persoonlijke informatie. Zoals de leeftijd van je kind waar je hulp voor wil en waar jullie zoal tegen aanlopen. Het klink allemaal wat onpersoonlijk, maar uit ervaring is gebleken dat dit juist voor beide partijen erg prettig werkt.

Voor een goed telefoongesprek heb ik zeker een kwartier tot een halfuur nodig om te kijken of ik wat voor je kan betekenen. Regelmatig komen er telefoontjes tussen de afspraken door en dan heb ik toch minder mijn aandacht bij het gesprek.

Graag plan ik een halfuur voor je in om eerst rustig telefonisch naar je verhaal te luisteren en jullie uitdaging te bespreken. Waarbij we elkaars verwachtingen en mijn werkwijze kunnen bespreken. 


Kennismakingsgesprek

 Als je na ons telefoongesprek besluit om verder samen te willen gaan dan volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we in kaart gaan brengen waar we ons de komende periode op gaan richten. Indien mogelijk met beide ouders ,afhankelijk van de hulpvraag en de leeftijd van het kind,  met het betrokken kind erbij.

Tijdens dit gesprek stellen we samen de hulpvraag vast en welk doel we willen en kunnen gaan bereiken. Na dit gesprek kom ik via de mail met een persoonlijk voorstel op maat. Voorzien van alle afspraken, contactmomenten met ouders en kind, indien gewenst met school (per mail), verslagen en de kosten incl. btw.

Als ouders hebben jullie de regie in eigen handen, zodat er geen onduidelijkheden zijn.

Als we overgaan tot samenwerking is dit gesprek gratis, zo niet dan geldt het uur tarief van € 77. 


Coachingstraject op maat

Na het kennismakingsgesprek kunnen we direct de eerst trainingssessie in gaan plannen. Er zijn meerdere momenten waarop we evalueren hoe de geboden begeleiding bevalt en waar eventuele aanpassingen in het traject nodig zijn. De duur van het traject is afhankelijk van het kind, de ouders en de hulpvraag. 

 
Kaart
Opbellen
Info